Handlekurv

Om oss

Vår visjon

Vi startet opp for 6 år siden

Vi opplever at flere og flere ikke har tid eller ork til å lage sunn, næringsrik mat. Etter en lang dag på jobb er gjerne ikke energinivået på topp når man endelig får kommet seg hjem.

På toppen av at ungene skriker og matlaging for hele familien står på planen, har man gjerne flere gjøremål på dagsplanen som å ta oppvasken, vaske klær, betale regninger og andre tidskrevende oppgaver.

Problemet for de fleste er tid

Helse og Velvære

Resultatet blir ofte det samme; ens egen helse og velvære blir nedprioritert. Middagsvalget faller ofte på lettvinte løsninger som sparer tid, men som gjerne er næringsfattig og lite gunstig for både en selv og resten av familien.

Det er stor enighet om at sunn mat er en av hovedfaktorene for god helse. Det er bevist å kunne kurere flere sykdommer, gi bedre helse, mer energi, og en føler seg gjerne mer vel med kroppen generelt. Problemet for de fleste er tid.

En forenklet hverdag

Vi har gjort dette enkelt!

Alle bør få muligheten til å nyte deilige, interessante, hjemmelagde, og sunne matretter, ikke sant?
SpisRiktig handler om å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan.

De fleste vil kunne dra nytte av å få muligheten til å slappe litt mer av en gang i blant. Vi tilbyr derfor ukentlige leveringer med spennende måltider kalkulert til ditt behov.

SpisRiktig AS – Org.nr: 916 521 804 – Administrativ adresse: Nedremåsan 15c, 1385 Asker