Vegetar meny
Chineese noodles n Tofu
Lasagne al Veganese
Daal med kokosmelk
Uke 15
Leveres 7 april
-
VEGETAR 1
Bakte grønsaker med hvitløkssmør, rosmarin, persille, sitron og et hint av hvitvin for en uslåelig smak. serveres med knust potet Allergener: melk, sekkeri, sulfit
-
VEGETAR 2
Vegetar Karahi, tilberedt med paner, kokt i en krydret tomatsaus, fylt med friske tomater, ingefær, og et hint av varme krydder. Serveres med dampet basmatiris
Allergener: sulfit -
VEGETAR 3
Tom Ka, nydelig vegetargryte med kokosmelk,Gulelinse limejuice og grønnsaker, serveres med kokkosris
Allergener: sulfit, hvitløk -
VEGETAR 4
Gourmet fried rice: Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder.
Allergener: egg, hvitløk,soya -
VEGETAR 5
Frijoles refritos Tacos - meksikansk bønnestuing, små maistortillas, revet ost, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåter, serveres med red Mexican rice
Allergener: melk, sulfit, hvitløk
Uke 16
Leveres 14 april
-
VEGETAR 1
Provencal kremet pasta, med parmesanbaktsopp, asparges bønner, fenikkel, bakte cherrytomat (melk,hvete, sulfit)
-
VEGETAR 2
Gresk Moussaka Dykke inn i hjertet av middelhavskjøkkenet med vår autentiske Moussaka! Dette lagdelte mesterverket kombinerer perfekt stekte auberginer, smakfulle poteter, og en rik, krydret saus Allergener: Melk,
-
VEGETAR 3
Saltbakte rotgrønnsaker, servert på en seng av potetmos og råkostsalat. Akkompagnert av en kremetsmørrsaus og purre. Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt
-
VEGETAR 4
Vegetar gryte med aromasopp og laurbærblad, Møre rotgrnnsakaer , langsomt kokt i en rik kremet fløte saus, sammen med sautert aromasopp og aromatiske krydder. Serveres med kokte poteter og tyttebær. Allergener: Melk
-
VEGETAR 5
Palek paaner, en av indias mest populære vegetar retter, en kremet spinatsaus med mild fast ost, serveres med ris. Allergener: melk
Uke 17
Leveres 21 april
-
VEGETAR 1
Vegetargryte med søtpotet, gulrot, blomkål og linser. Gryteretten er blant annet krydret med garam masala Allergener: sulfit
-
VEGETAR 2
Falafel, serveres med bulgur, blandet med bakte grønnskaer og urter, serveres med tzatziki. Allergener Melk, gluten
-
VEGETAR 3
Melanzane alla Parmigiana (Aubergine, Tomat & Parmesan Bakt) Nyt en autentisk italiensk klassiker med møre lag av aubergine, rike tomater, og strøk av smeltet parmesan. Allergener: Melk
-
VEGETAR 4
Grillet veg'burger med cheddarost hummus sylterødløk, grillet paprika, potetbåter og briochebrød. Allergener: melk, egg, sennep, sulfit, hvete
-
VEGETAR 5
Kremet fusilli med pesto med bakte grønnsaker, Serveres med et dryss av parmesan. Allergener: gluten, melk
Uke 18
Leveres 28 april
-
VEGETAR 1
Bali-vegetar med kidneybønner, i en kremet kokkos saus med paprika, annanas og ris. allergier:
-
VEGETAR 2
"Vegetarpasta med strimlet squash, sitron, hvitløk og chili toppet med revet parmesan og urter Allergener: gluten, melk "
-
VEGETAR 3
Vegetar bourguignon en fransk klassiker. Gryte med masse smak, vegetarboller, perleløk, gulrot, sjampinjong og urter, serveres med knuste poteter. Allergener: soya
-
VEGETAR 4
Grillet fajitas søtpotet med løk, ris, maistortilla, rødkålslow med mais, ost, rømme. Allergener: hvete,melk,sulfitt,hvitløk
-
VEGETAR 5
Marinert pulled Vego, servers med grønnsaksjulienne, kimchi, dampetris og sesamsaus, Allergener: soya, sesam, hvitløk,sulfitt
Uke 19
Leveres 5 mai
-
VEGETAR 1
Vegetarboller i brunsaus med stuetkål, poteter og tyttebær.(lakto)
-
VEGETAR 2
Autentisk Indonesisk rød vegancurry med rødlinse med dampede grønnsaker og ris. (sulfitt)
-
VEGETAR 3
fritert vegankaker, serveres med bakte rotgønnsaker med kikerter. småpoteter og en kremet grønnpepper saus (melk,,sulfitt)
-
VEGETAR 4
Lasgne a la bolognese, fyldig klassisk hjemmelaget lasagne med grønnlinser , med tomatsalat og hvitløksbørd.(gluten, soya,)
-
VEGETAR 5
"Vegetarboller i tomatsaus med harissa(hvitløk) ,tortilla,Patatas bravas Tomatfetasalatsalat (melk, sulfit)"
Uke 20
Leveres 12 mai
-
VEGETAR 1
Vegetar kaker sitron og hvitløk, grillet grønnsaker, spisy coleslaw, bulgur, yoghurt dipp (sesam, melk,egg,sennep,sulfitt,hvitløk)
-
VEGETAR 2
Aloo gobi er en indisk og pakistansk curry vegetarrett. Aloo betyr potet på hindi og gobi betyr blomkål, Linse, med andre ord et veldig beskrivende navn på denne retten. servers med ris og raita (melk)
-
VEGETAR 3
Paner Korma. Dykk inn i en fyldig og kremet paner korma, med en aroma av frisk ingefær og kardemomme. Denne autentiske retten serveres med ris, og byr på en uimotståelig kombinasjon av tradisjonelle smaker. (melk)
-
VEGETAR 4
Kremet Squash Lasagne. Dykk inn i en fyldig lasagne med smakfulle lag av saftig squash, mild ricotta, og smeltet cheddar, alt sammenbakt til perfeksjon. Med hint av frisk løk og hvitløk, samt en rik tomatsaus, er denne retten en fest for sansene, perfekt for vegetarianere og de som elsker gode grønnsaker! (Melk, hvitløk)
-
VEGETAR 5
Vegetar viltgryte med rotgrønnsaker, koktepoteter og tyttebær(melk, selleri, sennep)