Vegetar meny

Chineese noodles n Tofu

Lasagne al Veganese

Daal med kokosmelk
Uke 18
Leveres 26 april
-
VEGETAR 1
Chana masala nydelig vegetarisk kikert gryte med masse smak og proteiner, servers med ris. Allergener: Ingen
-
VEGETAR 2
Sprø panert grønnsak og linseburger, servert med ovnsbakte søtpotetfries, chili aioli og frisk asiatisk kålsalat allergener:gluten, egg, sennep
-
VEGETAR 3
Søtpotetfajitas med maisalat, meksikansk ris, ost, rømme og maistortilla. Allergener: melk i rømme, ost
-
VEGETAR 4
Pasta Primavera får en deilig fornyelse med kremet Alfredosaus! Denne retten er full av friske grønnsaker som serveres over en pasta med parmesansuas Allergener: gluten, melk
-
VEGETAR 5
Gresk vegetar gyros med , ovnstekte potetbåter, tomat, rødløk, tzatzike og pita. allergener: gluten, melk
Uke 19
Leveres 3 mai
-
VEGETAR 1
Birria Tacos. Smakfulle tacos fylt med vegetarkjøttdeig og smeltet ost, servert i hvetetortillas. Toppet med frisk pico de gallo, kremet guacamole og aromatisk poblano-ris. Serveres med en chipotle-crema, en fyldig og røkt saus laget med chipotle, lime og kremet rømme for en perfekt balanse av varme og syrlighet. Allergener: Melk (ost, rømme)
-
VEGETAR 2
Kha Phak Gryte. En fyldig og kremet thailandsk grønnsaksgryte laget med kokosmelk, sitrongress og limeblader. Tykknet med maizena for en ekstra kremet konsistens. Inneholder en rik blanding av sopp, tofu, paprika og brokkoli for en smakfull og balansert rett. Serveres med ris og frisk koriander. Aleergener: ingen
-
VEGETAR 3
Falafel Grelhadol Smakfulle, grillet falafel servert med sprø, ovnsbakte batatas assadas med rosmarin, en frisk portugisisk salat med tomater, løk og olivenolje, samt en pikant piri piri-saus med chili, hvitløk og sitron. Allergener: Ingen
-
VEGETAR 4
Pasta al Ragù di Funghi, En fyldig og aromatisk vegetarisk pastarett med en dyp umamismak. Langtidskokt sopp- og rødvinsragu med steinsopp, kantarell og champignon gir en silkemyk og rik saus, balansert med tomater, hvitløk og urter. toppes med parmesan og frisk timian. Allergener: Gluten (pasta), melk (parmesan)
-
VEGETAR 5
Bakt potet med vegetar fyll – nattmatklassikeren fra 80- og 90-tallet er tilbake! Denne varianten er fylt med feta og semidryed tomat, frisk purre og søt mais, før den gratineres med smeltet ost og toppes med en kremet rømmedressing. Allergener: melk