Meny
Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker
Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.
Uke 18
Leveres 26 april
-
KYLLING
Kremet kyllingpasta bakt i ovnen, med smakfull tomatsaus, sprø ostetopping og et hint av urter. Serveres rykende varm og perfekt for en smakfull lunsj. Allergener: melk, gluten, selleri
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 675 kcal
Protein: 33 g
Fett: 28,5 g
Karbohydrater: 70 g -
STORFE/LAM
Biff i sursøt saus. Autentisk kinesisk takeaway-rett med naturlig sødme og varm chilismak for ekstra krydder.Allergener: sulfitt, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 580 kcal
Protein: 34 g
Fett: 18 g
Karbohydrater: 70 g -
FISK
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade, Allergener: fisk,sulfitt,egg,sennep,hvete
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 34 g
Fett: 11.5 g
Karbohydrater: 68 g -
SVIN
Pyttipanne. Dette er en tradisjonell norsk rett som kombinerer stekte poteter, løk og pølse. Vi tilsetter grønnsaker som gir en god smak. Allergener: Ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 20 g
Fett: 26 g
Karbohydrater: 47 g -
PASTA
Kremet hummuspasta med et hint av hvitløk og sitron, servert med saftige tomater og ferske urter. En enkel, næringsrik og smakfull rett som tilfredsstiller både kropp og gane. Allergener: gluten, sesam
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 560 kcal
Protein: 31 g
Fett: 24.5g
Karbohydrater: 59 g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 19
Leveres 3 mai
-
KYLLING
Frango Grelhado, Saftig, grillet kylling servert med sprø, ovnsbakte batatas assadas med rosmarin, en frisk portugisisk salat med tomater, løk og olivenolje, samt en pikant piri piri-saus med chili, hvitløk og sitron. Allergener: Ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g -
STORFE/LAM
Birria Tacos. Smakfulle tacos fylt med mørt, langtidskokt oksekjøtt og smeltet ost, servert i hvetetortillas. Toppet med frisk pico de gallo, kremet guacamole og aromatisk poblano-ris. Serveres med en chipotle-crema, en fyldig og røkt saus laget med chipotle, lime og kremet rømme for en perfekt balanse av varme og syrlighet. Allergener: Melk (ost, rømme)
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g -
FISK
Kha Pla Gryte. En fyldig og kremet thailandsk fiskegryte laget med kokosmelk, sitrongress og limeblader, kokosfløte og en lett maisenna for en tykkere og mer fyldig konsistens. Inneholder saftige biter av fisk, grønnsaker og en balansert blanding av krydder. Serveres med ris og fersk koriander for en komplett måltidsopplevelse. Allergener fisk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g -
SVIN
Bakt potet med fyll – nattmatklassikeren fra 80- og 90-tallet er tilbake! Denne varianten er fylt med smakfull mexikansk kyllingmiks, frisk purre og søt mais, før den gratineres med smeltet ost og toppes med en kremet rømmedressing. Allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g -
PASTA
Pasta alla Genovese. En tradisjonell napolitansk pastarett med mørt langtidskokt svinekjøtt og karamellisert løksaus. Løken kokes sammen med hvitvin, gulrot og selleri til den blir silkemyk og sødmefylt. Serveres med ziti, toppet med pecorino romano Allergener: Gluten (pasta), melk (pecorino)
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 7
Leveres 8 februar
-
KYLLING
Butter Chicken, en av de mest populære indiske rettene. Saftig, marinert kylling i en rik og kremet tomatsaus med autentiske indiske krydder. allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g -
STORFE
Chili con carne med, meksikansk ris, rømme og maistortilla Allergener: melk i rømme og ost
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g -
FISK
Sprø panert fiskeburger, servert med ovnsbakte søtpotetfries, chili aioli og frisk asiatisk kålsalat allergener:fisk, sulfitt, gluten, egg, sennep
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g -
SVIN
Gresk gyros med svin, ovnstekte potetbåter, tomat, rødløk, tzatzike og pita allergener: melk, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g -
PASTA
One pot creamy tomato and chorizo penne. kremet tomat saus, chorizo, allergener: gluten, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 8
Leveres 15 februar
-
KYLLING
Kylling bali, mørt kyllingkjøtt, i en kremet kokos saus med paprika, ananas og ris. Allergener: ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g -
STORFE
Grillet burger med baktpaprika, løkkompott, bbqcolesaw, potetbåter. Allergener: Egg, sennep, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g -
FISK
"Ovnsbakt sei med sitron og hvitløk. Serveres med hollandaise, aspargesbønner, bakt tomat og knuste poteter. Allergener: egg, melk, fisk."
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g -
SVIN
Birria Tacos - Magisk gode tacos med smeltet ost, saftig oksekjøtt og tortillas, pico de gallo, pablano ris Allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g -
PASTA
Lasagne al forno. Bakt fennikel og squash med parmesandressing. Allergener: gluten, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete