Meny
Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker
Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.
Uke 7
Leveres 8 februar
-
KYLLING
Kremet kyllingpasta bakt i ovnen, med smakfull tomatsaus, sprø ostetopping og et hint av urter. Serveres rykende varm og perfekt for en smakfull lunsj. Allergener: melk, gluten, selleri
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 675 kcal
Protein: 33 g
Fett: 28,5 g
Karbohydrater: 70 g -
STORFE/LAM
Biff i sursøt saus. Autentisk kinesisk takeaway-rett med naturlig sødme og varm chilismak for ekstra krydder.Allergener: sulfitt, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 580 kcal
Protein: 34 g
Fett: 18 g
Karbohydrater: 70 g -
FISK
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade, Allergener: fisk,sulfitt,egg,sennep,hvete
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 34 g
Fett: 11.5 g
Karbohydrater: 68 g -
SVIN
Pyttipanne. Dette er en tradisjonell norsk rett som kombinerer stekte poteter, løk og pølse. Vi tilsetter grønnsaker som gir en god smak. Allergener: Ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 20 g
Fett: 26 g
Karbohydrater: 47 g -
PASTA
Kremet hummuspasta med et hint av hvitløk og sitron, servert med saftige tomater og ferske urter. En enkel, næringsrik og smakfull rett som tilfredsstiller både kropp og gane. Allergener: gluten, sesam
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 560 kcal
Protein: 31 g
Fett: 24.5g
Karbohydrater: 59 g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 8
Leveres 15 februar
-
KYLLING
Kylling bali, mørt kyllingkjøtt, i en kremet kokos saus med paprika, ananas og ris. Allergener: ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g -
STORFE
Grillet burger med baktpaprika, løkkompott, bbqcolesaw, potetbåter. Allergener: Egg, sennep, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g -
FISK
"Ovnsbakt sei med sitron og hvitløk. Serveres med hollandaise, aspargesbønner, bakt tomat og knuste poteter. Allergener: egg, melk, fisk."
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g -
SVIN
Birria Tacos - Magisk gode tacos med smeltet ost, saftig oksekjøtt og tortillas, pico de gallo, pablano ris Allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g -
PASTA
Lasagne al forno. Bakt fennikel og squash med parmesandressing. Allergener: gluten, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 9
Leveres 22 februar
-
KYLLING
Chicken korma, en av de mest kjente Indiske rettene. Her er det masse deilig krydder, mør kylling og en kremet saus med cashewnøtter: nøtter, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g -
STORFE
Chili con carne med, meksikansk ris og maistortilla Allergener:
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g -
FISK
Teriyaki Nudel wok med laks og torske biter, sprøstekte asiatiske grønnsaker. Servert med nudler. Allergner: gluten, hvitløk, sulfitt
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g -
SVIN
Gresk gyros med svin, ovnstekte potetbåter, tomat, rødløk, tzatzike allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g -
PASTA
Lasagne al forno. Bakt fennikel og squash med parmesandressing. (hvete, melk)
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 24
Leveres 9 juni
-
KYLLING
Kylling bali, mørt kyllingkjøtt, i en kremet kokos saus med paprika, ananas og ris. Allergener: ingen
-
STORFE
Chili gryte med kjøttdeig, chipotle, ris, maistortilla, rødkålslow med mais, ost, rømme. Allergener: hvete,melk,sulfitt,hvitløk
-
FISK
Pasta med scampi i en kremet sitronsaus, toppes med aspargesbønne gremolate og parmesan. allergener: skalldyr, gluten, melk
-
SVIN
Momofuku bo ssam langtid stekt svinenakke. Denne fantastiske møre retten fra Korea, servers med kimchi, grønnsaksjulienne, dampetris og sesamsaus, asiatisk pannekaker Allergener: soya, sesam, hvitløk,sulfitt
-
PASTA
Pasta med scampi i en kremet sitronsaus, toppes med aspargesbønne gremolate og parmesan. allergener: skalldyr, gluten, melk
-
KARBONADEDEIG
Grillet saftig kalkunbryst med kremet peppersaus, potetbåter og stektegrønnsaker. Allergener: melk
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete