Antall kalorier på våre middager ( +- 10%) :

Normal: 600-800 kcal
Sunn & Lett: 3-400 kcal
Lavkarbo: 300-400 kcal ( 20-30g karbohydrater )

NB! ALLE RETTENE ER LAKTOSEFRIE

Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.

HER FINNER DU VÅR VEGETAR/VEGANSKE MENY

Usikker på om dette er noe for deg?  Bestill en prøvepakke her helt uten forpliktelser! 

Uke 48
Leveres 22 og 23 Nov

KYLLING
Kylling filet med tandoori saus, grønnsaker og fullkorn ris.
160 g kylling, 100 g tandoori saus, 100 g grønnsaker, 150 g ris.
Allergener: melk

STORFE
Fransk oksegryte Beouf Bourgogne med fullkorn ris og grønnsaker
150 g oksekjøtt, 100 bourgogne saus, 120 g ris, 80 g grønnsaker.
Allergener: melk

FISK
Laks med spinatsaus, grønnsaker og potetstappe
140 g fisk, 100 g spinat, 150 g potet, 80 g grønnsaker.
Allergener: melk, fisk

SVIN
Svinenakke med peppersaus, vårgrønnsaker og potet
150 g svinenakke, 100 g  peppersaus, 160 g potet, 50 g blomkålstappe, 50 g grønnsaker.
Allergener: melk

PASTA
Nudler med stekte grønnsaker og kjøttboller
150 g oksekjøtt, 180 g nudler, 120 g grønnsaker, 70 g saus.
Allergener: gluten, soya

KARBONADEDEIG
Chilli Con carne med ris
150g kjøttdeig, 200 g saus, 100 g grønnsaker, 150 g ris

PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete

Sunn & Lett: Samme som over men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.

Lavkarbo: Samme som over men erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker

HER FINNER DU VÅR VEGETAR/VEGANSKE MENY

Uke 49
Leveres 29 og 30 november

KYLLING
Kylling estragon med fullkorn ris
160 g kylling, 140 g saus, 50 g grønnsaker, 150 g ris.
Allergener: melk

STORFE
Biff tikka masala med fullkorn ris
150 g oksekjøtt, 100 g saus, 120 g ris, 80 g grønnsaker
Allergener: melk

FISK
Urtebakt sei med kaperssmørsaus og råstekte poteter.
180 g fisk, 100 g saus, 150 g potet, 80 g grønnsaker.
Allergener:  melk, fisk

SVIN
Svinegryte Provencal med vårgrønnsaker og potet
160 g svinekjøtt, 100g  saus, 90 g grønnsaker, 150 g potet

PASTA
Pasta med kyllingboller gluten, melk
150 g kyllingboller, 130 g saus, 170 g pasta, 50 g grønnsaker
Allergener: gluten, melk

KARBONADEDEIG
Karbonade med tomatsaus, grønnsaker og poteter
150g kjøtt, 150 g saus, 180 g poteter

PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete

Sunn & Lett: Samme som over men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.

Lavkarbo: Samme som over men erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker

HER FINNER DU VÅR VEGETAR/VEGANSKE MENY

Uke 50
Leveres 6 og 7 Des

KYLLING
Kylling loin i koriander saus, grønnsaker og potet
160 g kylling, 100 g koriander saus, 100 g grønnsaker, 150 g potet.
Allergener: melk

STORFE
Orientalsk oksegryte med grønnsaker og ris
150 g oksekjøtt, 100 g saus, 120 g ris, 80 g grønnsaker
Allergener: melk

FISK
Sei med dill saus, grønnsaker og smørstekte poteter
180 g fisk, 100 g saus, 150 g potet, 80 g grønnsaker
Allergener: melk,fisk

SVIN
Fransk svinegryte med vårgrønnsaker og fullkorn ris melk
160 g svinelår, 100g  saus, 90 g grønnsaker, 150 g ris

PASTA
Pasta Carbonara med kylling
150 g kylling, 130 g saus, 170 g pasta, 50 g grønnsaker
Allergener: gluten, melk

KARBONADEDEIG
Kjøttboller med tomat saus og poteter
150g kjøttboller, 150 g saus, 180 g poteter
Allergener: selleri

PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete

Sunn & Lett: Samme som over men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.

Lavkarbo: Samme som over men erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker

Uke 51
Leveres 13 og 14 Des

KYLLING
Benfri kylling lår u/ skinn med smørstekt potet, masala saus og grønnsaker.
160 g kylling, 180 g potet, 100 g masala saus 120 g grønnsaker.
Allergener: melk

STORFE
Oksegryte Stroganoff med fullkorn ris og grønnsaker
150 g oksekjøtt, 100 g saus, 120 g ris, 80 g grønnsaker
Allergener: melk

FISK
Hvit fisk med spinatsaus, potet og grønnsaker
180 g fisk, 100 g spinat, 150 g potet, 80 g grønnsaker
Allergener: melk, sulfitt, fisk

SVIN
Svinenakke med brun saus, vårgrønnsaker og potet
150 g svinenakke, 100 g brun saus, 160 g potet, 50 g blomkålstappe, 50 g grønnsaker
Allergener: melk

PASTA
Lasagne bolognese
180 g oksekjøtt, 100 g tomatsaus, 150 g bechamel, 30 g revet ost
Allergener:  melk, gluten

KARBONADEDEIG
Hjemmelagde karbonader med stekt løk, ertestuing, potet og brun saus
150g karbonadekjøttdeig, 40 g stekt løk, 100 g ertestuing, 160 g potet, 100 g brun saus

PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete

Sunn & Lett: Samme som over men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.

Lavkarbo: Samme som over men erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker