Meny
Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker
Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.
Uke 03
Leveres 15 og 16 des
-
KYLLING
Thai kyllinggryte med ris
-
STORFE
Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
-
FISK
Stekt hvitfisk m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
-
SVIN
Svinenakke med ravioli og carbonarasaus
-
PASTA
Lasagne bolognese med strimlet kylling
-
KARBONADEDEIG
Storfe burger m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 05
Leveres 29 og 30 jan
-
KYLLING
Indisk kyllinggryte med ris
Allergener: Melk -
STORFE
Biffstrimler med pasta
Allergener: Gluten -
FISK
Hvitfisk med potet og chorizo
Allergi: fisk, melk -
SVIN
Kremet svinegryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
Allergi : melk -
PASTA
Kylling med pesto og pasta
Allergener: Gluten -
KARBONADEDEIG
Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
Allergener : gluten -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 19
Leveres 7 og 8 mai
-
KYLLING
Thai marinert kylling med kål, bakes i kokosmelk, limejuice og fiskesaus for rikelig med umami. serveres med kokkosris(fisk, sulfit, hvitløk)
-
STORFE
Pulled Beef Tacos - høyrygg av okse, små maistortillas, revet ost, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåte, serveres med red Mexican rice(melk, sulfit, hvitløk)
-
FISK
Stekt scampi i hvitløkssmør serveres i en toskansk kremet hvitløksparmesan saus, fylt glasert cherrytomat og spinat, patatas bravas.(skaldyr, egg, sennep,melk, hvitløk)
-
SVIN
Svinekotteletter i kremet saus med grønnsaker serves med ovnstekte potetbåter.(melk,hvitløk,
sennep) -
PASTA
Lasagne bolognese med strimlet kylling. Allergi: gluten, melk
-
KARBONADEDEIGKjøttboller i tomatsaus med harissa(hvitløk)Patatas bravas med sriracha og aioli (egg,sennep,hvitløk,sulfit)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 20
Leveres 14 og 15 mai
-
KYLLING
kylling stekt med hvitløkssmør, rosmarin, persille, sitron og et hint av hvitvin for en uslåelig smak. serveres med bakte grønnsakar og potetmos(melk, selleri, hvitløk, sulfit)
-
STORFE
Dekonstruert kylling shawarma med tahiniyoghurt, krydret marinert kyllinglårkjøtt, med grønnsaker og smakfull dressing, med masse smak av midtøsten. servers med pitabrød.
-
FISK
Langefilet asia style med bacon, grillet grønnsaker,boc choy,nudler og honning og soyasaus (soya, hvete, egg, sesam, hvitløk)
-
SVIN
Fransk svinegryte med vårgrønnsaker og fullkorn ris melk
Allergener: melk -
PASTA
Gratinert ziti er en tomatbasert saus i napolitansk stil som er karakteristisk for italiensk-amerikansk mat. Det er en form for pasta al forno. serveres med hvitløksbaguett(hvete, melk, hvitløk)
-
KARBONADEDEIG
Karbonade m/ grønnsaksstuing og poteter ‹Allergener: selleri
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 21
Leveres 21 og 22 mai
-
KYLLING
Thai marinert kylling med kål, bakes i kokosmelk, limejuice og fiskesaus for rikelig med umami. serveres med kokkosris(fisk, sulfit, hvitløk)
-
STORFE
Pulled Beef Tacos - høyrygg av okse, små maistortillas, revet ost, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåte, serveres med red Mexican rice(melk, sulfit, hvitløk)
-
FISK
Stekt scampi i hvitløkssmør serveres i en toskansk kremet hvitløksparmesan saus, fylt glasert cherrytomat og spinat, patatas bravas.(skaldyr, egg, sennep,melk, hvitløk)
-
SVIN
Svinekotteletter i kremet saus med grønnsaker serves med ovnstekte potetbåter.(melk,hvitløk,
sennep) -
PASTA
Lasagne bolognese med strimlet kylling. Allergi: gluten, melk
-
KARBONADEDEIGKjøttboller i tomatsaus med harissa(hvitløk)Patatas bravas med sriracha og aioli (egg,sennep,hvitløk,sulfit)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 22
Leveres 28 og 29 mai
-
KYLLING
Bazela wo roz, Libanesisk gryte med gulrot, potet, grønneerter, libanesisk 7-krydder, koriander og persille, serveres med knuste poteter (hvitløk)
-
STORFE
Høyrygg av frittgående storfe i autentisk rød curry med rødlinse med dampede grønnsaker og ris. (sulfitt)
-
FISK
Steinbit papilotte med kremet purre og rotgrønnsaker, blackeyebønner potetmos og råkostsalat. (melk)
-
SVIN
Momofuku bo ssam langtid stekt svinenakke. Denne fantastiske møre retten fra Korea, servers med kimchi, grønnsaksjulienne, dampetris og sesamsaus, asiatisk pannekaker(soya, sesam, hvitløk,sulfitt)
-
PASTA
Gratinert ziti er en tomatbasert saus i napolitansk stil som er karakteristisk for italiensk-amerikansk mat. Det er en form for pasta al forno. serveres med hvitløksbaguett(hvete, melk, hvitløk)
-
KARBONADEDEIG
Grillet burger med cheddarost, burgerdressing,sylterødløk, grillet paprika, Chipotle colesaw, potetbåter og briochebrød (
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 23
Leveres 4 og 5 juni
-
KYLLING
Thai marinert kylling med kål, bakes i kokosmelk, Gulelinselimejuice og fiskesaus for rikelig med umami. serveres med kokkosris(fisk, sulfit, hvitløk)
-
STORFE
Pulled Beef Tacos - høyrygg av okse, små maistortillas, revet ost, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåte, serveres med red Mexican rice(melk, sulfit, hvitløk)
-
FISK
Stekt scampi i hvitløkssmør serveres i en toskansk kremet hvitløksparmesan saus, fylt glasert cherrytomat og spinat, patatas bravas.(skaldyr, egg, sennep,melk, hvitløk)
-
SVIN
Svinekam i kremet saus med smørebønner,grønnsaker serves med ovnstekte potetbåter.(melk, hvitløk,sennep)
-
PASTA
Lasagne bolognese med strimlet kylling. Allergi: gluten, melk
-
KARBONADEDEIG
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten,Linse men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. (hvete, melk, hvitløk)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 24
Leveres 11 og 12 juni
-
KYLLING
Kylling korma, Gulelinse med raita, mangochutney og nan basmatiris(melk,Hvete, hvitløk)
-
STORFE
Boeuf bourguignon, med Smørebønner, rotgrønsaker, ovnsstekte poteter.(hvitløk, selleri, melk)
-
FISK
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade og sitronbåter(fisk,sulfitt,egg, sennep,hvete)
-
SVIN
Momofuku bo ssam langtid stekt svinenakke. Denne fantastiske møre retten fra Korea, servers med kimchi, grønnsaksjulienne, dampetris og sesamsaus, asiatisk pannekaker(soya, sesam, hvitløk,sulfitt)
-
PASTA
Lasagne med cherrytomater spinat, cour de capra, og basilikumolje (hvete, melk)
-
KARBONADEDEIG
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (hvitløk) Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter) Patatas bravas med sriracha og aioli (egg,sennep, hvitløk,sulfit) Tomatfetasalatsalat (melk, sulfit)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 25
Leveres 18 og 19 juni
-
KYLLING
Thai marinert kylling med kål, bakes i kokosmelk, Gulelinselimejuice og fiskesaus for rikelig med umami. serveres med kokkosris(fisk, sulfit, hvitløk)
-
STORFE
Pulled Beef Tacos - høyrygg av okse, små maistortillas, revet ost, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåte, serveres med red Mexican rice(melk, sulfit, hvitløk)
-
FISK
Stekt scampi i hvitløkssmør serveres i en toskansk kremet hvitløksparmesan saus, fylt glasert cherrytomat og spinat, patatas bravas.(skaldyr, egg, sennep,melk, hvitløk)
-
SVIN
Svinekam i kremet saus med smørebønner,grønnsaker serves med ovnstekte potetbåter.(melk, hvitløk,sennep)
-
PASTA
Lasagne bolognese med strimlet kylling. Allergi: gluten, melk
-
KARBONADEDEIG
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten,Linse men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. (hvete, melk, hvitløk)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 26
Leveres 25 og 26 juni
-
KYLLING
Kylling korma, Gulelinse med raita, mangochutney og nan basmatiris(melk,Hvete, hvitløk)
-
STORFE
Boeuf bourguignon, med Smørebønner, rotgrønsaker, ovnsstekte poteter.(hvitløk, selleri, melk)
-
FISK
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade og sitronbåter(fisk,sulfitt,egg, sennep,hvete)
-
SVIN
Momofuku bo ssam langtid stekt svinenakke. Denne fantastiske møre retten fra Korea, servers med kimchi, grønnsaksjulienne, dampetris og sesamsaus, asiatisk pannekaker(soya, sesam, hvitløk,sulfitt)
-
PASTA
Lasagne med cherrytomater spinat, cour de capra, og basilikumolje (hvete, melk)
-
KARBONADEDEIG
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (hvitløk) Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter) Patatas bravas med sriracha og aioli (egg,sennep, hvitløk,sulfit) Tomatfetasalatsalat (melk, sulfit)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete