MIDDAGSPAKKER

FOR HElE NORGE!!

Vi sender nå våre populære middager til alle!

Vi har nå i lengre tid levert sunne, smaksrike og spiseklare middager til tusenvis av kunder i østlandsregionen.  Men nå kan vi sende hvor som helst i Norge!  De lages ferske rett før sending, men dypfryses og er fortsatt dypfryst når du henter de på posten/butikken etter 1-3 dager.

Ofte stilte spørsmål

Hva inneholder våre middagspakker?

Våre middagspakker inneholder ferdiglaget og spiseklare middager, som kun skal varmes opp i mikro eller vanlig ovn. Alle middager lages 1-2 dager før levering og dermed ferske når du mottar dem søndag kveld.  De er pakket i porsjonsbegere som gjør at de er holdbare hele uken, så lenge de oppbevares i kjøleskap.

Middagene kan varmes direkte i begeret de leveres.

Hvordan betaler jeg for matleveringen?

Du betaler med vår online betalingsløsning fra Klarna og  du kan velge å delbetale eller motta faktura.

 

Er det noen bindingstid?

Vi har ingen bindingstid på forsendelsene med frosne middager.

Hvordan sendes middagene?

Våre sendinger med dypfryste middager sendes i isoporkasser som gjør at maten fortsatt er dypfryst ved mottak.  Men vi krever at du må hente den så fort du får melding om at den er klar for henting på lokal postkontor/butikk.  Du vil ogå få tilsendt sporingskode dagen vi sender ut.

Hvordan varmes middagen?

Middag kan varmes direkte i beholder i mikro, til plastlokket begynner å heve seg, eller i vanlig ovn, uten plastlokket, på MAKS 90 grader i 25 min.

Har dere en meny tilpasset allergier?

Vi har for tiden ikke mulighet til egne menyer for diverse allergier.