Vegetar meny
Chineese noodles n Tofu
Lasagne al Veganese
Daal med kokosmelk
Uke 5
Leveres 25 januar
-
VEGETAR 1
Pasta Primavera med kremet Alfredosaus. Denne retten er full av friske grønnsaker som serveres over en pasta med parmesansuas Allergener: gluten, melk
-
VEGETAR 2
Fritert falafell med bakte grønnsaker, serveres med ovnsbakte potetbåter og tzatziki. Allergener: melk i tzatziki
-
VEGETAR 3
Saltbakte gulerøtter med kålstuing og knustepoteter, serveres med sitronsaus. Allergener: melk
-
VEGETAR 4
Shakshuka – Nord-Afrikas favorttilunsj. En varm og krydret gryte med bakte egg i en rik tomat- og paprikasaus, servers med poteter. Allergener:
-
VEGETAR 5
Vegetar carnitas med salsa verde, pulledveg, sprøstekt for en herlig tekstur. Serveres med salsaverde, blackbean&maissalat, cilantro ris og tortilla Allergener: ingen
Uke 6
Leveres 1 februar
-
VEGETAR 1
Veg au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike serveres med potetmos. Allergener: sulfitt,
-
VEGETAR 2
Vegetarburger med coleslaw, syrlig agurksalat, tzatziki og ovsbakte potetbåter Allergener: fisk, melk, gluten, sulfitt
-
VEGETAR 3
"Mongolian veg. vegboller i en karamellisert soyasaus med hint av ingefær og hvitløk, toppet med sprø grønnsaker og en touch av sødme, serveres med ris. Allergener: sulfitt, sesam, gluten"
-
VEGETAR 4
Pasta i tomatsaus med kikerter og fetaost en klassiker rundt Middelhavet, allergener: gluten
-
VEGETAR 5
Veggisterboller med brunsaus, servert med glaserte rotgrønnsaker og rødkålsalat med eple. allergener: gluten