Butikken
Viser alle 2 resultater
Viser alle 2 resultater
Vi letter din hverdag og gjør den sunnere!
Viser alle 2 resultater
Viser alle 2 resultater
Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker
Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.
Leveres 8 mars
Gresk inspirert marinerte kyllinglår, serveres med ovnsbakte potetbåter, tzatziki og gresk salat. Allergener: melk i tzatziki
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g
Hjemmelaget lapskaus en tradisjonell Norsk rett. Denne oppskriften er på brun lapskaus med storfekjøtt, rotgrønnsaker . Allergener: Hvete
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g
Ovnsbakt laks med kålstuing og knustepoteter, serveres med sandefjordsmør.Allergener: fisk, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g
Tacos de carnitas med salsa verde, Mørt og saftig svinekjøtt, sakte kokt til perfeksjon og sprøstekt for en herlig tekstur. Serveres med salsaverde, blackbean&maissalat, cilantro ris og tortilla Allergener: ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g
Spagetti bolognese - spagetti med kjøttsaus, serveres med aspargesbønner gremolata, og parmesan. Allergener: gluten, melk i parmesan
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Leveres 15 mars
Coq au vin er en usedvanlig smakfull kylling gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike serveres med potetmos. Allergener: sulfitt, sopp
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g
"Crispy Mongolian Beef
Møre biffstrimler i en karamellisert soyasaus med hint av ingefær og hvitløk, toppet med sprø grønnsaker og en touch av sødme, serveres med ris. Allergener: sulfitt, sesam, gluten"
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g
"Ovnsbakt laks med sitron og hvitløk. Serveres med sandefjordsaus, aspargesbønner, bakt tomat og knuste poteter.
Allergener: melk, fisk."
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g
Skinkestek med skysaus, servert med glaserte rotgrønnsaker og rødkålsalat med eple. allergener: gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g
Lasagne med kjøttdeig, cherrytomater spinat, cour de capra, basilikumolje, Hvitløksbaguett Allergener: gluten, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Leveres 8 februar
Kremet kyllingpasta bakt i ovnen, med smakfull tomatsaus, sprø ostetopping og et hint av urter. Serveres rykende varm og perfekt for en smakfull lunsj. Allergener: melk, gluten, selleri
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 675 kcal
Protein: 33 g
Fett: 28,5 g
Karbohydrater: 70 g
Biff i sursøt saus. Autentisk kinesisk takeaway-rett med naturlig sødme og varm chilismak for ekstra krydder.Allergener: sulfitt, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 580 kcal
Protein: 34 g
Fett: 18 g
Karbohydrater: 70 g
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade, Allergener: fisk,sulfitt,egg,sennep,hvete
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 34 g
Fett: 11.5 g
Karbohydrater: 68 g
Pyttipanne. Dette er en tradisjonell norsk rett som kombinerer stekte poteter, løk og pølse. Vi tilsetter grønnsaker som gir en god smak. Allergener: Ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 20 g
Fett: 26 g
Karbohydrater: 47 g
Kremet hummuspasta med et hint av hvitløk og sitron, servert med saftige tomater og ferske urter. En enkel, næringsrik og smakfull rett som tilfredsstiller både kropp og gane. Allergener: gluten, sesam
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 560 kcal
Protein: 31 g
Fett: 24.5g
Karbohydrater: 59 g
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Leveres 15 februar
Kylling bali, mørt kyllingkjøtt, i en kremet kokos saus med paprika, ananas og ris. Allergener: ingen
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 595 kcal
Protein: 32 g
Fett: 22,5 g
Karbohydrater: 69g
Grillet burger med baktpaprika, løkkompott, bbqcolesaw, potetbåter. Allergener: Egg, sennep, gluten
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 510 kcal
Protein: 32g
Fett: 18g
Karbohydrater: 59g
"Ovnsbakt sei med sitron og hvitløk. Serveres med hollandaise, aspargesbønner, bakt tomat og knuste poteter.
Allergener: egg, melk, fisk."
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 400 kcal
Protein: 30 g
Fett: 14,5 g
Karbohydrater: 44 g
Birria Tacos - Magisk gode tacos med smeltet ost, saftig oksekjøtt og tortillas, pico de gallo, pablano ris Allergener: melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 700 kcal
Protein: 29 g
Fett: 33 g
Karbohydrater: 75 g
Lasagne al forno. Bakt fennikel og squash med parmesandressing. Allergener: gluten, melk
Total per porsjon (430g):
Kalorier: 500 kcal
Protein: 19 g
Fett: 2,5g
Karbohydrater: 105g
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Chineese noodles n Tofu
Lasagne al Veganese
Daal med kokosmelk
Leveres 8 mars
Pasta Primavera med kremet Alfredosaus. Denne retten er full av friske grønnsaker som serveres over en pasta med parmesansuas Allergener: gluten, melk
Fritert falafell med bakte grønnsaker, serveres med ovnsbakte potetbåter og tzatziki. Allergener: melk i tzatzikiAllergener: egg, melk, "
Saltbakte gulerøtter med kålstuing og knustepoteter, serveres med sitronsaus. Allergener: melk
Shakshuka – Nord-Afrikas favorttilunsj. En varm og krydret gryte med bakte egg i en rik tomat- og paprikasaus, servers med poteter. Allergener:
Vegetar carnitas med salsa verde, pulledveg, sprøstekt for en herlig tekstur. Serveres med salsaverde, blackbean&maissalat, cilantro ris og tortilla Allergener: ingen
Leveres 15 mars
Veg au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike serveres med potetmos. Allergener: sulfitt, sopp
"Ovnsbakt vegetarburger med sitron og hvitløk. Serveres med sandefjordsmør, aspargesbønner, bakt tomat og knuste poteter. Allergener: gluten, melk, "
"Mongolian veg. vegboller i en karamellisert soyasaus med hint av ingefær og hvitløk, toppet med sprø grønnsaker og en touch av sødme, serveres med ris. Allergener: sulfitt, sesam, gluten"
Pasta i tomatsaus med kikerter og fetaost en klassiker rundt Middelhavet, allergener: gluten
Veggisterboller med brunsaus, servert med glaserte rotgrønnsaker og rødkålsalat med eple. allergener: gluten